تمام مطالب

معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) اعلام کرد:

فعالیت بیش از 600 استاد در جامعه‌الزهرا(س)

سجودی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سجودی با بیان اینکه بیش از 600 استاد در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تدریس می‌کنند، گفت: با توجه به اینکه این مجموعه فخیم جامعه الزهرا علیهاالسلام متعلق به بانوان است، رویکرد مدیریت این است که از اساتید بانو استفاده شود.

استاد اخلاق حوزه در همایش گرامیداشت مقام معلم تبیین کرد:

جایگاه و نقش استاد در تربیت طلبه تراز انقلاب اسلامی

همایش گرامیداشت مقام معلم 8 استاد همتیان با اشاره به جایگاه و نقش استاد در تربیت طلبه تراز انقلاب و طلبه انقلابی، گفت: معلم اگر بخواهد طلبه انقلابی مورد مرضی امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌‌فرجه‌الشریف پرورش دهد، باید معلم، مربی و پدر باشد؛ اگر این سه محور شکل بگیرد، معلم به هدف اصلی خود می‌رسد.

سرپرست جامعه‌الزهرا(س) در همایش گرامیداشت مقام معلم:

اساتید خط مقدم جامعه الزهرا(س) هستند

حجت الاسلام دیانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیانی با بیان اینکه اساتید خط مقدم جامعه الزهرا علیهاالسلام هستند، گفت: مأموریت حوزه ادامه رسالت پیامبران است و مأموریت اصلی جامعه الزهرا توسط اساتید انجام می‌شود.

به مناسبت ایام شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) و گرامیداشت هفته معلم

اهمیت علم و جایگاه عالم از دیدگاه امام علی علیه‌السلام

هفته معلم و احادیث علوی امام علی علیه‌السلام می‌فرمایند: «قُم عَن مَجلِسِکَ لِاَبیکَ وَ مُعَلِّمِکَ وَ اِن کُنتَ اَمیراً؛ به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هر چند فرمانروا باشی».

استاد جامعه الزهرا(س) تصریح کرد:

رمضان ماه برگشت انسان به خودِ الهی است

ماه مبارك رمضان استاد بهرامی گفت: خداوند ماه رمضان را برای نجات بشریت قرار داده است تا انسان به خود الهی برگردد و از گناه دوری کند و زلال شود از این رو فلسفه ماه رمضان برای رسیدن به تقوای الهی است.

آخرین اخبار

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵