تمام مطالب

استاد جامعه الزهرا (س) تصریح کرد:

ذکر کثیر اطمینان ایجاد می‌کند /امروز شاهد همدلی مؤمنانه در سراسر کشور هستیم

حسینیه مجازی استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه ذکر توسل، دافع سوء و مشکلات است، گفت: در این برهه از زمان در حالی که بهداشت را رعایت می‌کنیم، بر افزایش معنویتمان نیز بسیار باید تأکید شود.

گفتگو با نویسنده کتابی که مورد تمجید یکی از مراجع تقلید قرار گرفت:

مبلغی که اهل قلم باشد، تا انتهای تاریخ ماندگار است

استاد طیبی کتاب نقیب ابوجعفر نویسنده کتاب «نقیب ابوجعفر یحیی بن أبی زید علوی» گفت: اثری که از یک فرد به جای می‌ماند، تا وقتی که این اثر باشد، آن فرد ماندگار است، انسان در هر کسوتی که اهل قلم باشد، بعد از مرگ هم زنده است.

استاد جامعه الزهرا(س):

پیامبر اسلام (ص) اسوه حسنه در همه زمان هاست

رحلت پیامبر ص استاد درویشی گفت: ظاهر و باطن پیامبر، آراسته به سجایای اخلاقی بود به گونه ای قرآن، ایشان را به عنوان اسوه حسنه معرفی برای همه زمان ها معرفی می کند.

رهبر انقلاب در تازه‌ترین سخنرانی‌شان به حقیقت مهمی درباره دستگاه محاسباتی اسلام انقلابی اشاره کردند:

خط حزب‌الله ۲۵۸ | عاقل‌ها نمی‌ترسند

نشریه خط حزب الله 258 شماره دویست‌وپنجاه‌و‌هشتم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «عاقل‌ها نمی‌ترسند» منتشر شد.

در نشست «تاثیر شرایط اجتماعی در شکل‌گیری شیوه‌های جدید عزاداری محرم در دولت صفویه» مطرح شد:

شیوه‌های متداول عزاداری عاشورا در دوره صفویه

عزاداری محرم در دولت صفویه نشست علمی پژوهشی «تاثیر شرایط اجتماعی در شکل گیری شیوه‌های جدید عزاداری محرم در دولت صفویه» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی و دکتر شاهترابی برگزار شد.

آخرین اخبار

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵